Jobb-id: 1532119, Registrert: 21.12.2016

Doffin - Rammeavtale advokattjenester

0

Rammeavtalen skal dekke Ruters behov for spisskompetanse og ekstra kapasitet for rådgivning innenfor utvalgte rettsområder, fordelt på tre faggrupper. Ruter foretar årlige innkjøp for 6,5 milliarder kroner og har behov for rådgivning knyttet til anskaffelsesreglene og utforming av kontrakter. I tillegg har selskapet ambisiøse planer for en mer miljøvennlig og fleksibel kollektivtransport, noe som vil kreve involvering av ulike juridiske fagområder.
Ruter etterspør et fast team med nøkkelpersonell innenfor hver faggruppe, som ikke kan byttes ut, uten forhåndsgodkjenning fra Ruter. Målet er for det første at Ruter i kontraktsperioden får den kvaliteten som er tilbudt. For det andre ønsker Ruter at nøkkelpersonellet blir involvert ved hver enkelt oppdrag for å sikre at alle aktuelle rettslige problemstillinger blir belyst.
I dagens avtaleperiode har Ruter brukt om lag tre millioner kroner i året på advokatbistand. I løpet av avtaleperioden er juridisk enhet etablert og styrket, og det er usikkert hva omfanget vil bli for den kommende avtaleperioden. Også Ruters datterselskaper skal kunne benytte rammeavtalen.

Jobbtyper

Jobben mangler oppdragstyper.

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb