Jobb-id: 1532121, Registrert: 21.12.2016

Doffin - Serviceavtale på grunnvanns- og spillvannspumper

0

Trondheim kommune, heretter kalt Oppdragsiver innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av serviceavtale på grunnvanns og spillvannspumper tilhørende Trondheim eiendom. Nærmere beskrivelse av oppdraget finnes i vedlegg 1 Kravspesifikasjon og Tildelingskriterier samt vedlegg 11 Oversikt over adresser omfattet av avtalen.
Oppdragsgiver tar forbehold om eventuelle organisasjonsendringer som kan påvirke avtalen. Oppdragsgiver tar også forbehold om at de ved særskilte prosjekter kan velge ikke å benytte seg av avtalen.
Oppdragsgiver kan også velge ikke å benytte seg av avtalen ved supplering av eksisterende utstyr. Dette kan uavhengig av tilbudet blir supplert fra tidligere leverandør(er).
Denne forespørselen omhandler etablering av rammeavtale for service på grunnvanns- og spillvannspumper som betjener bygningsmassen til Trondheim eiendom. Avtaler omhandler blant annet årlig service med servicerapport.
Oppdragsgiver har en eksisterende serviceavtale, men avtaleperioden på denne har utløpt. Oppdraget lyses derfor ut på anbud. Omfang av pumper og adresser med denne type installasjoner er vist i eget vedlegg.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Rørleggertjenester

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb