Jobb-id: 1532146, Registrert: 21.12.2016

Doffin - Totalentreprise skatepark

0

Sandefjord kommune, v/ Park- og idrettsseksjonen, skal bygge en ny skatepark som erstatning for eksisterende skateanlegg ved Hjertnesstranda i Sandefjord. Anlegget skal tilrettelegges for bruk av skateboard, sparkesykkel og inline- skøyter. Nytt anlegg utføres i plasstøpt betong, med mulighet for supplerende materialer på aktuelle steder og elementer. Det skal være fokus på å etablere et anlegg i solide materialer og med lite vedlikeholds- og oppfølgingsbehov.
Anlegget er tenkt realisert i to trinn, hvorav trinn 1, som utlyses her skal bygges som en «street plaza» med effektivt aktivitetsareal på minimum 800 m2. Streetplazaen skal senere kunne utvides med en bowl som trinn 2. Trinn 2 tas med som en opsjon i dette tilbudet. Trinn to med «bowl» skal designes inn i skissen som del av et helhetlig anlegg. Se vedlagte kart for angivelse av området som er disponibelt for etablering av skatepark. Anbudsverdi på trinn 1 er innenfor en totalramme på maksimalt 3.8 mill kr. eks mva. Det er foreløpig uklart om og når et trinn 2 evt. kan realiseres. Trinn 2 er en opsjon som skal prissettes, og designet skal kunne ivareta en fremtidig løsning innenfor en kostnad på ca. 2.5 mill kr eks. mva.(2016- verdi).
Se konkurransedokumentene for nærmere informasjon.
Frist for å stille spørsmål er: 30.01.2017, kl 1200.
Tilbudsfrist er: 10.02.2017, kl. 1200.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb