Jobb-id: 1532155, Registrert: 21.12.2016

Doffin - Anskaffelse Rammeavtale Kontorinnredning - Løveserien

0

Oppdragsgiver skal å inngå en rammeavtale for spesialprodusert kontorinnredning til Stortingets kontorer - "Løveserien".
Kontorinnredningen er spesialutviklet for Stortinget. Leverandør skal produsere og levere identiske komponenter slik at man kan ha en enhetlig kontormøbelserie hvor komponenter av ny og gammel serie kan benyttes om hverandre. Dette gjelder både for materialer, overflater, profiler, mål og oppbygging. For ytterligere visualisering av kontorseriens utseende vises det til vedlagte tegninger.
Oppdragsgiver gjør oppmerksom på at Løveserien ikke benyttes i og på alle kontorer/arbeidsplasser i Stortinget. Stortingets administrasjon har avtale om levering av mer «standard» kontormøbler som brukes i deler av bygningsmassen. Stortingets administrasjon har også en rammeavtale om produksjon av spesialtilpasset innredning. 
Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. [[http://permalink.mercell.com/62063439.aspx]]. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

Jobbtyper

  • Finsnekker og møbelsnekker

    • - Innredning og møbler

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb