Jobben ble utført på Mittanbud

Doffin - 1003601 Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum - K502 SD/Automasjon

SD-anlegget skal utføres i overensstemmelse med gjeldende offentlige forskrifter og bestemmelser og i samråd med stedlige myndigheter. Alle elektroanlegg skal tilfredsstille aktuelle EU/EØSdirektiver, gjeldende europeiske standarder eller norske standarder - dersom europeiske ikke finnes. Alle forskriftsmessige krav iht “Forskrifter om elektriske lavspenningsanlegg“ (FEL) med NEK 400:2014 skal følges. Tekniske forskrifter til plan- og bygningsloven skal oppfylles der de setter krav til de elektrotekniske anlegg. Det skal særskilt legges vekt på energi-, miljø-, klima -og driftsmessig gunstige systemløsninger. Materiell, utstyr, komponenter og utførelse velges i samsvar med dette. De elektrotekniske anlegg er beskrevet i totalt 8 ulike entrepriser benevnt K401 Elkraft, K4011 Belysning (inkl utendørsb.), K501 Sikkerhet, K5011 Nettverk, K502 SD/Automasjon, K503 IKTutstyr,K5031 AV-utstyr og K601 Heis. I tillegg til dette er det enkelte elektrotekniske arbeider beskrevet i entreprise K201 Omlegging infrastruktur, K204 Råbygg betongarbeider og K701 Utomhus. Denne entreprise, K502 med tilhørende tegninger og dokumenter, omfatter følgende: • Leveranse av fordelinger for styring, regulering og overvåkning av driftstekniske anlegg. • Leveranse av undersentraler og annet utstyr i elektrofordelinger. • Leveranse av sensorer og aktuatorer i tekniske anlegg. • Levering og montering av sentralutstyr for SD-anlegg. • Installasjon og programmering av overordnet SD-anlegg. • Testing og idriftsettelse av tekniske anlegg.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 21. des 2016, under kategorien Elektrikertjenester, Entreprenører, Rørlegger og Ventilasjon

Website logo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste