Jobben ble utført på Mittanbud

Tilbud på utskifting av eksisterende lysarmatur og noen nye lyspunkter

Ny utebelysning bak huset (ledning og lysarmatur) + utvendig dobbelkontakt på samme kursen. Her må ny kurs legges. Vil ha tilbud med og tilbud uten tenning ved bevegelse. Ny utebelysning under veranda. Skal kunne kobles til eksisterende strekk like ved. Skifte ut dobbelkontakt utvendig (lokk ødelagt). Skifte ut 2 stk utebelysning. En lampe er skadet og vi vil ha to like. Nytt lysarmatur 18watt på våtrom/vaskerom (gammelt tatt ned). Takbelysning i gang. Nytt lysarmatur i garasje i eksisterende punkt (jordet). Vi ber om bilder av innvendige og utvendige lamper som din bedrift gir tilbud på. Da håper vi å høre fra deg :-)

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. jan 2017, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av ØYVIND ELIASSEN AS i Tromsø

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ØYVIND ELIASSEN AS for å utføre jobben

ØYVIND ELIASSEN AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Tilbud på utskifting av eksisterende lysarmatur og noen nye lyspunkter

Tilbudet vi fikk dekket alt av matriell og transport! Troverdig pris! Vi tok et tillegg på stedet uten at vi fikk noen overraskelse! Gikk raskt fra første kontakt til jobben var gjort. Han kom til avtalt tid. Han er løsningsorientert og flink å komme med råd og forslag, så vi hadde en god kommunikasjon hele veien. Og han står på! Ryddig og profesjonell. ANBEFALES!

Skrevet av Harry

jan., 2017

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste