Jobb-id: 1543026, Registrert: 12.01.2017

Helrenovering av bad

0257 Oslo

Jobben vil bestå av å rive eksisterende vegg mellom bad og vaskerom, tette igjen og lage vegg der inngangen til bad er i dag. Muligens flytting av en vegg for å gjøre rommet større, men dette er nokså usikkert enda. Ellers alt av arbeid som måtte inngå i helrenovering av bad.

Eksisterende bad er gammelt - trolig fra midten av 90-tallet. Legger ved noe tekst fra salgsoppgaven; "Synlig trykkvannsledninger av type kobberledninger. Synlig avløpsledninger i leiligheten er av støpejern. Soilrør i bygget er av type støpejern, eldre ukjent alder."

Vi overtar leiligheten 1.mars, og ønsker nokså umiddelbart å sette i gang arbeidet med renovering av bad da, i håp om at dette skal være klart til innflytting rundt 1. april.

Vi vil avtale tidspunkt for befaring med selger, og satser på at dette vil kunne skje lørdag 21. januar, eller en formiddag i ukedagene som følger (uke 4).

Ønsker å etablere kontakt med aktører som i første omgang vil kunne gi oss et omtrentlig anslag på hva jobben vil koste, som kan komme på befaring, gi råd angående utforming av rom og valg av baderomsløsninger, og deretter gi oss et konkret tilbud på utførelse av det samlede arbeidet, inkludert innkjøp av utstyr, fliser, innredning, etc.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb