Jobben ble utført på Mittanbud

Bytte av utvendig kledning, etterisolere og evt. bytte av tak på villa fra 1923.

Vi ønsker å renovere huset vårt og i første omgang ønsker vi å gjøre følgende: 1) Taket bør nok byttes: Taktekking ble trolig lagt om på midten av 70-tallet. Yttertaket er tekket med Eternit-plater. Det er ikke montert snøfangere. Takrenner, nedløp og beslag i plasbelagt stål/stål/zink som trolig ble skiftet samtidig som det ble lagt takplater og hvor det mangler endelokk samt antar utette skjøter. Takkonstruksjoner: Saltak i trekonstruksjon. Takkonstruksjon vurderes å ha normal forventet kvalitet og slitasjegrad i forhold til alder og utførelsesmetode med taksperrer. Synlig svertemerker på undertak og synlig del av sperre- ender som trenger en skikkelig vask og maling Tilstand i følge alder. 2) Yttervegger-ønsker å bytte kledning, fjerne evt. råteskader i tømmeret og isolere: Grunnmur i betong med sparestein. Yttervegger over grunnmur i maskinlaftet tømmer som utvendig er kledd med liggende og stående kledning, sol- og værslitt kledning. I bakre grunnmursvegg, ved inngangssiden er det synlig vertikal sprekk som trolig skyldes jordtrykk kombinert med lite eller ingen armering i grunnmur. Det antas at sprekken er av eldre dato og at den ikke forårsaker problemer i dag. Forøvrig ikke observerbare riss, sprekker eller skader i grunnmur. Yttervegger over grunnmur antas å være uisolert. Sol- og værslitt kledning som med fordel bør skiftes eller i det minste en skikkelig vask og maling samt skifte skadede kledningsbord. Veggene er ikke kledd inn i de øverst mot hushjørnene. Anbefalt høyde fra terreng til treverk er 30 cm er ok. Det lar seg ikke gjøre å kontrollere maskinlaftet tømmer som er utvendig kledd inn med kledning og på innersiden er foret ut og panelt, men det er ikke uvanlig mulig med skjulte skader og særlig i bunnstokken i vegger med denne alder og beliggenhet ved fjorden. Vi vil også vurdere å bytte ut noen av vinduene samtidig. Fakta om huset: Fra 1923, pusset opp i 1975 Mangler plantegninger Ligger i strandsonen Grunnflate 48kvm Det vil være mulig å komme på utvendig befaring, men dersom det ønskes innvendig må det avtales på forhånd. Vi ønsker at jobben er ferdig før sommeren.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. jan 2017, under kategorien Entreprenører, Eternitt/Asbest, Lafting, Tak / møner, Isolasjon og Yttervegg / Trepanelog ble utført av ØSTENSJØ TAK OG BLIKK LARSEN i Asker

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ØSTENSJØ TAK OG BLIKK LARSEN for å utføre jobben

ØSTENSJØ TAK OG BLIKK LARSEN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Bytte av utvendig kledning, etterisolere og evt. bytte av tak på villa fra 1923.

Måtte rette opp flere feil, dårlig kvalitet på arbeidet.

Skrevet av Randi

feb., 2019

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste