Jobben ble utført på Mittanbud

Utbedring av takrenner

I vår toppetasje (7 etasje) er det 8 leiligheter. Hver av disse har egen takbalkong med egen horisontal takrenne over vegg der balkongdøra er. I enden av balkongveggen bøyes takrenna ned mot byggets fasade vegg. Fasadeveggen har en egen horisontal takrenne. Mellom enden av balkongtakrenna og fasadetakrenna er det ca. 1-2 meters avstand over takhellene. Ved kraftig regn medfører dette at vann som ledes ut av balkongtakrenna og som da er ment å treffe fasadetakrenna for så å bli ledet ned mot bakken, kommer i for store mengder slik at store mengder vann fosser over fasadetakrenna og renner ned langs fasadeveggen istedenfor å bli ledet ned i den vertikale takrenna. Dette medfører misfarging av fasadevegg samt skader på veggplater i direkte underkant av fasadetakrenna. Vi ønsker at alle 8 balkongtakrenner forlenges helt ned til fasadetakrenna, meden liten "bøy" på slutten slik at vannet ledes horisontalt inn i fasadetakrenna istedenfor å flomme over fasadeveggen. Vi antar at dette enkelt kan gjøres via den respektive seksjons balkong (ikke behov for lift). Vi ønsker befaring og pristilbud på jobben.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 25. mar 2017, under kategorien Pipebeslag, takrenner og snøfangereog ble utført av ØSTENSJØ TAK OG BLIKK LARSEN i Oslo

Kunden valgte ØSTENSJØ TAK OG BLIKK LARSEN for å utføre jobben

ØSTENSJØ TAK OG BLIKK LARSEN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Utbedring av takrenner

Østensjø Tak og Blikk gjennomførte en hyggelig befaring med fornuftig løsningsforslag. De var nøkterne mht. estimat materiell og arbeidstid og leverte således det desidert beste pristilbudet. Oppdraget, som besto av forlengelse av takrenner, ble utført profesjonelt og effektivt til vår fulle tilfredsstillelse. Ved ev. fremtidige behov for utbedring av tak/takrenner vil vi benytte Larsen & co igjen.

Skrevet av Ivo

sep., 2017

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste