Jobben ble utført på Mittanbud

Maling av 65 kvm leilighet

Jeg har behov for å male alle vegger og tak i en 65 kvm leilighet, to strøk både på vegger og tak. Veggene skal males i fargen kalk grå, og taket hvitt. Det er og behov for å male dørkarmer til fire dører, samt pusse ned, og male en vinduskarm - dette i klassisk bomullshvit farge. Noe sparklearbeid må beregnes. I tillegg ønsker jeg å få tettet glipper mellom taklister og vegg med fugemasse, slik at det blir en jevn overgang mellom vegg og taklist. Legger vekt på at arbeidet kan startes allerede tidlig neste uke, og at det gjennomføres raskt og effektivt - innen ukeslutt (søndag 26/3). Vil kun vurdere tilbud som har spesifisert pris for arbeidet, og der materiell (maling, plast, tape etc.) er oppnevnt som en egen post.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. mar 2017, under kategorien Malingog ble utført av CITY DEKORASJON AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte CITY DEKORASJON AS for å utføre jobben

CITY DEKORASJON AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Maling av 65 kvm leilighet

Bra kvalitet over arbeidet, gikk litt over tiden men tok selvkritikk og ga meg uoppfordret en liten reduksjon i prisen. Høflige og visste hva de drev med.

Skrevet av Jan

feb., 2018

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste