Jobben ble utført på Mittanbud

Riving av kjøkken m.m.

Jeg skal bytte kjøkken og trenger hjelp til å rive det gamle kjøkkenet, kjøre det bort + male tak og vegger i kjøkken og stue (åpen løsning) Rommet tilsammen er ca 40 kvm. Forventer å få nytt kjøkken ca slutten av mai/beg av juni så jobben må gjøres rundt de tider (får vite eksakt dato i slutten av april)

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. apr 2017, under kategorien Snekker og Malingog ble utført av CITY DEKORASJON AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte CITY DEKORASJON AS for å utføre jobben

CITY DEKORASJON AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Riving av kjøkken m.m.

Anbefales, veldig fornøyd med hele prosessen! Gutta rev gammelt kjøkken som ble fraktet bort, malte opp både tak og vegger og vinduer i kjøkken, stue og gang og la nye gulvlister i de samme rommene. De små utfordringene som dukket opp underveis ble håndtert profesjonelt og jeg fikk masse gode tips og råd underveis. Liker veldig godt at de har eget showrom hvor man kan komme og se farger malt på større flater enn man får se på små biter i butikk.

Skrevet av Lene

aug., 2017

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste