Jobb-id: 1624519, Registrert: 27.04.2017

Trasésøk og spyling av tett avløpsrør

0766 Oslo

Jeg har et hus i Oslo hvor det i innvendig bunnledning/avløpsledning beliggende under flisgulv, er identifisert en blokkering som delvis tetter røret. En fagmann har inspisert røret med kamera fra innvendig stakeluke og identifisert blokkeringen 1,5m inn i røret fra stakeluken. Det kan muligens være flere slike blokkeringer lenger inn i røret, men kameraet kommer ikke forbi første blokkering, så dette er uvisst.

Fagmannen har forsøkt å spyle med ledning fra innsiden av boligen (fra stakeluken), men mener blokkeringen sitter såpass fast, at det må brukes kraftigere trykk/spyling fra utsiden av boligen.

Vi tror at inntreden fra utsiden av huset, må skje gjennom en tidigere benyttet septiktank, som nå er nedgravd (uten markering av hvor kummen eksakt ligger). Det er derfor antageligvis behov for å bruke en elektronisk sonde for å identifisere hvor utendørs kum/rørføring ligger i grunnen, for så å få tilgang til kummen/røret gjennom manuell graving. Det finnes et 50 år gammelt rørkart (også tilgjengelig gjennom "Under Oslo"s avløpskart), som indikerer hvor kummen ligger.

Ønsker tilbud på:
1) Trasésøk avløpsrør (ca. 7 meter)
2) Manuell graving for å få tilgang til kum/rør (ca. 1 meter under bakken)
3) Rørinspeksjon med kamera og (film-rapport) (ca. 7 meter)
4) Høyttrykksrens av avløpsrør (ca. 7 meter)

Ønsker samlet fastpristilbud for alle ovennevnte oppgaver.

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Vann og avløp
  • Maskinentreprenører

    • - Vann og avløp
  • Rørleggertjenester

Vedlegg

Jobben ble utført av:

AKTIV RØRINSPEKSJON AS

Tett avløpsrør i privatbolig. Et annet firma hadde forsøkt å løse problemet tidligere, men uten hell. Aktiv Rørinspeksjon gjorde første en kostnadsfri evaluering av problemstillingen basert på videoopptak (tatt av annet firma), og mente de ville klare å løse problemet. Dette viste seg å være helt korrekt: Aktiv ankom presis, stilte med en meget kyndig ressurs og løste problemet effektivt og kompetent. Konkurransedyktig på pris. Anbefales!
Evaluering:
Anders, Oslo 3 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb