Jobb-id: 1676679, Registrert: 19.06.2017

Interiørdesigner

1338 Sandvika

Jeg vil gjerne ha tegnet smartere løsninger på rommene vi har i leiligheten. Hvordan bruke plassen bedre og mer hensiktsmessig.
Er det noen som kan tenke seg et slikt oppdrag?
Fortell gjerne hva du tenker et slikt tegneoppdrag vil koste.

Jeg har også funnet lenken til boligen da den ble kjøpt av oss https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=66006002

Jeg trenger nye øyne på bedre bruk av rommene slik at vi kan ha besøk av våre voksne barn uten at de føler at de sitter på vårt kontor. Vi bruker i dag det ene soverom til kontor/gjesterom. Dessuten vil jeg gjerne se om kjøkken og stue kan gjøres annerledes. Jeg trenger rett og slett gode planer jeg kan bruke slik at det blir en mer planlagt endring og ikke bare på følelsene.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Interiørarkitekt
Vi fikk super hjelp av Benedicte da vi skulle ha en bedre utnyttelse av leiligheten vår. Fargevalg, tips og ny kjøkkenløsning var helt etter vårt hjerte. Veldig fint å ha en kyndig veileder med i valg av farger, utforming og muligheter. Vi skulle ha brukt hjelp før. Tenk så mye penger og frustrasjon vi kunne spart oss. Det koster mye å bli enige i ett forhold om hvordan det bør være. Her fikk vi se hvordan det kunne bli og dermed var hele prosessen letter for oss.
Evaluering:
Anita Salamonsen 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb