Jobb-id: 1683120, Registrert: 26.06.2017

Maling av vegger i leilighet (47 kvm)

0572 Oslo

Hei! Jeg tenker å male veggene + radiatorer i gangen, stua, soverommet og på kjøkkenet i leiligheten min på 47 kvm på Sinsen i Oslo. Et par steder trengs det også litt sparkling fordi gammel maling har flasset av. Det er kun veggene som trengs å males, da vinduskarmer, dørkarmer og tak ble malt i fjor. Kunne gjerne tenke meg å få jobben gjort i løpet av juli om mulig. Jeg vil gjerne ha et prisoverslag på hva deres firma vil kreve for en slik jobb.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

CITY DEKORASJON AS

City Dekorasjon er både faglig dyktige, hyggelige og rimelige. De har vært lette å gjøre avtaler med, holdt seg til angitt fastpris, og gitt meget gode faglige råd og vurderinger rundt materialer og fargevalg. I tillegg har de gjort en veldig grundig jobb med sparkling og maling, og resultatet er plettfritt. Jeg kommer til å benytte City Dekorasjon igjen neste gang jeg skal pusse opp, og har også anbefalt dem videre til familie og venner.
Evaluering:
Karen Eimot 10 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb