Jobb-id: 1690313, Registrert: 4.07.2017

rørlegger

4016 Stavanger

Vi ønsker oss et klosett inn på vaskerommet, men det er ikke opplegg til kloakk der. Vaskerommet ligger i 1 etasje. Vi har vårt bad i 2 etasje.
For å legge rør må man inn i krypkjelleren (Høyde ca 140cm) , og det er ca 4-5 meter bort til kloakkrøret. Det er allerede opplegg til vann, men gjerne ikke på den siden som toalettet skal stå?
Hele rommet skal pusses opp etterhvert, men ønsker å få satt inn et toalett først. Det skal etterhvert legges nytt gulv med varmekabler osv.
Er hjemme fra 4-19 juli, og tilbake igjen fra ferie 14 August. Kom gjerne med estimert pris og tidsperspektiv, og kom gjerne på befaring.

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Vann og avløp
  • Maskinentreprenører

    • - Vann og avløp
  • Rørleggertjenester

Vedlegg

Jobben ble utført av:

SRH RØR AS

God rørlegger som fikk jobben gjort raskt til rimelig pris. Vi ønsket også å montere en vask, og prisen ble derfor noe høyere enn tilbudet han gav. Da megaflis ikke hadde sendt med alle deler da jeg handlet, dro Stefan ut å kjøpte det som trengtes. Vi er godt fornøyd med arbeidet han gjorde for oss.
Evaluering:
Anette, Stavanger 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb