Jobb-id: 1737414, Registrert: 27.08.2017

Oppussing av bad, toalett, vaskerom, gang, bytte av inngangsdør, trapp, kjøkkenbenk, våtromsplate og vask

3033 Drammen

Vaskerommet er på ca. 2,95 kvm. Do er på ca. 1,75 kvm. Bad er på ca. 5,45 kvm. Yttergang er på ca. 1,20 kvm. Gang er på ca. 16 kvm.

Trenger å ordne vannbord/brett over og under vinduene på huset (7 stk) og ved 2 terrassedører og inngangsdøra som blir byttet.

Det har vært en dør ved yttergangen, ønsker at veggene rundt skal fjernes. Varmekabler i yttergang og gang. 7 dører som skal byttes. Har en vegg inn til et kontor oppe som skal gjøres om til soverom. Lurer på om det er mulig å isolere denne veggen mtp. støy fra TV-stua.

Jeg ønsker hjelp til å finne en smart løsning til oppbevaring under trappen. Trappetrinnene knirker veldig og lurer på hele trappen må byttes eller om "trappefornyer" vil hjelpe. Ønsker at trappetrinnene skal være tette.

Tidligere eier har montert blandebatteri inni kjøkkenbenken. Det har da lekket vann inn i benkeplata. Våtromsplatene går ikke helt ned til benkeplata. Ønsker at dette blir gjort og at den monteres lenger ut til venstre mot stikkontakten. Det er ikke silikon nederst på våtromsplatene/listen, så ønsker at det skal sjekkes for eventuell fuktskade.

Jeg ønsker i førsteomgang kun skriftlig kontakt gjennom mittanbud for å få et ca. prisoverslag. For deretter avtale befaring med den som skulle være aktuell. Jeg har ikke anledning til å avtale 20 forskjellige befaringer. Ønsker kun kontakt av seriøse aktører hvor det ordnes arbeidskontrakt, slik at jeg ikke får meg en overraskelse på pris.

Det skal være skriftlig dokumentasjon på arbeidet som utføres. DDV-instruks, Samsvarserklæring og FDV-dokumentasjon.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb