Jobb-id: 1751892, Registrert: 12.09.2017

Pusse opp bad

4879 Grimstad

Ønsker å få pusset opp et bad i en enebolig bygget i 2000. Badet ligger i 2. etasje og det er ett vindu på vegg. Det er montert elektrisk vifte over vindu.
Badet har fliser på gulv og et godt stykke opp på veggen, og fliser helt opp til taket der dusjhjørnet er montert.
Badets innredning består av en enkel vask, "innebygd" badekar med fliser rundt, vegghengt toalett og dusjhjørne (se for øvrig bilder).
Jeg ønsker i utgangspunktet å fjerne alt av baderomsinteriør, fjerne fliser på gulv og vegg, bytte membran på gulv, legge belegg (eller evnt flis) på gulvet og våtromsplater på veggene. Varmekablene på gulvet fungerer, så med mindre det anses som nødvendig, tenker jeg ikke at disse trengs å byttes ut. Badet er fra husets byggeår i 2000. Av baderomsmøbler ønsker jeg å sette inn dobbel vask med skuffer under, nytt vegghengt toalett, nytt frittstående badekar (inntil vegg der nåværende badekar står) og dusjkabinett (istedenfor dagens løsning med dusjhjørne). Siden ny innredning settes på samme sted som nåværende, vil det sannsynligvis ikke være nødvendig å flytte rør eller tilsvarende.
Badet er 8,1 m2 ifølge utbyggers tegninger med mål. Jeg har selv målt veggene på baderom til å være ca 2.3 m x 3,3 m. Det er skråtak i rommet.
Avtaler gjerne tid for befaring. Jeg overtar huset 1. november og vil helst at arbeidet ferdigstilles før jul.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb