Jobben ble utført på Mittanbud

Pusse opp bad

Ønsker å få pusset opp et bad i en enebolig bygget i 2000. Badet ligger i 2. etasje og det er ett vindu på vegg. Det er montert elektrisk vifte over vindu. Badet har fliser på gulv og et godt stykke opp på veggen, og fliser helt opp til taket der dusjhjørnet er montert. Badets innredning består av en enkel vask, "innebygd" badekar med fliser rundt, vegghengt toalett og dusjhjørne (se for øvrig bilder). Jeg ønsker i utgangspunktet å fjerne alt av baderomsinteriør, fjerne fliser på gulv og vegg, bytte membran på gulv, legge belegg (eller evnt flis) på gulvet og våtromsplater på veggene. Varmekablene på gulvet fungerer, så med mindre det anses som nødvendig, tenker jeg ikke at disse trengs å byttes ut. Badet er fra husets byggeår i 2000. Av baderomsmøbler ønsker jeg å sette inn dobbel vask med skuffer under, nytt vegghengt toalett, nytt frittstående badekar (inntil vegg der nåværende badekar står) og dusjkabinett (istedenfor dagens løsning med dusjhjørne). Siden ny innredning settes på samme sted som nåværende, vil det sannsynligvis ikke være nødvendig å flytte rør eller tilsvarende. Badet er 8,1 m2 ifølge utbyggers tegninger med mål. Jeg har selv målt veggene på baderom til å være ca 2.3 m x 3,3 m. Det er skråtak i rommet. Avtaler gjerne tid for befaring. Jeg overtar huset 1. november og vil helst at arbeidet ferdigstilles før jul.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. sep 2017, under kategorien Helrenovering av bad, Rørlegger, Våtromsbelegg og Membran i Grimstad

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste