Jobb-id: 1761106, Registrert: 23.09.2017

Utvendig ferdigstillelse av spikertelt i Hemsedal

3560 Hemsedal

Han vi kjøpte av har satt opp spikerteltet for nærme naboen (må være minst 3,00 meter i.f.t. brann) og ikke tettet godt nok for vær og vind. Innvendig panel og isolasjon er ikke montert, bortsett fra gulv.

Arbeidet består i å flytte en endevegg ca 1 meter inn (forkort huset 1 meter), bytt ut isolasjon og fuktsperre under gulv, tetting mot vær mellom spikertelt og camingvogn, tette rundt inngangen til campingvongn, montering av vindu, bytte inngangsdør til høyrehengslet dør og montere den høyere, kapsling av utvendige hjørner, gjøre ferdig utvendig panel, utskifting av takpapp, montere vindskier, bygge trapp til plattingen.

Generelt sett skal alt gjøres som er nødvendig for å tette spikerteltet mot utvendige elementer.
Spikertelt og campingvogn står på Øya Camping i Hemsedal og kan inspiseres etter avtale med eier på telefon.

Arbeidet må være fagmessig utført i henhold til relevant norsk standard. Ønskes utført så raskt som mulig. Skriv gjerne når dere har kapasitet til å ferdigstille.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Hemsedal Skigard

Espen fra Hemsedal Skigard var rask til å svare da jeg hadde spørsmål, og de utførte jobben til avtalt tid. De brukte færre timer enn antatt, selv med noen ekstra oppgaver som ble lagt til underveis. Flott resultat. Er strålende fornøyd :D
Evaluering:
Gregers Rygg 1 måned siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb