Jobb-id: 1767979, Registrert: 2.10.2017

Ca. 100 kvm takrehabilitering

3295 Helgeroa

Vi ønsker kontakt med takentreprenører for gratis befaring og evt. tilbud. Nåværende Isola takplater, lekter, sløyfer og undertak må fjernes og det må monteres nye gesimsbord og pannebord samt repareres en del av gesimskassen. Det må videre monteres takrenner, nedløp, gesimsbeslag og muligens pipebeslag. Vi vil ha montert Isola Powertekk Exclusive i sort høyglans og stige for feier. Til arbeidene må det monteres stillas. Det ønskes bortkjøring til avfallsanlegg, bortsett fra nåværende takrenner og nedløp. Det kan også bli snakk om eventuell reparasjon av råte i bakbord/ konstruksjon.

Jobbtyper

  • Industri og blikkenslager

    • - Taklegging/-Reparasjon
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Taklegging/-Reparasjon
Jobben ble utført av:

Tårnes Bygg Entreprenør AS

Jobben bestod i å skifte tak, på fritidsbolig, inklusive alt av materialer. Firmaet møtte presis, gjorde en grundig befaring og leverte skriftlig tilbud kort tid etter med best pris av tre og en ryddig kontrakt med nødvendig dokumentasjon på forsikringer og HMS. Vi hadde både før oppstart og underveis en hyggelig dialog. Arbeidet ble utført fagmessig, og til avtalt tid. Opprydding og bortkjøring var i overensstemmelse med avtale. Anbefales.
Evaluering:
Karin Kilset 8 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb