Jobb-id: 1768572, Registrert: 2.10.2017

Utskifting av 3 vinduer og vannbord veranda, lage 2 ventiler på loft og montere liten vindeltrapp.

0880 Oslo

1. Vinduer. Jeg skal bytte to gamle vinduer i 2. etasje, ca. 138x118, og sette inn et litt større loftsvindu, ca. 78x108 (78x78 i dag). For sistnevnte har jeg levert forespørsel til Plan & Bygg om byggesøknad er nødvendig. Jeg ønsker pristilbud på vinduer og nødvendig arbeid/montering. Ønsker pris på 3-lags vindu energiklasse 1,2, med ventilspalte. Topphengslede vinduer i 2. etasje og bunn- og sidehengslet (rømningsvei) på loftet. Tindevindu har 30% rabatt på vinduer til 20. oktober - bør klare å matche prisene der.
2. Ca 4 meter vannbord må byttes på veranda. Feste oppunder verandarekkverk. Relativt lett å erstatte pluss kanskje legge på metallbeslag. Ønsker pristilbud på materiale og arbeid.
3. Loftet trenger bedre ventilering i følge boligtilstandsrapport. Jeg ønsker pristilbud på å lage to ventiler, en på hver gavl. Materiale og arbeid.
4. Jeg vurderer å sette opp en liten vindeltrapp fra 2. etasje til loft. I dag er det en lite barnevennlig loftsstige. Det må være en liten trapp, og den må være relativt lett å demontere ved behov for å flytte større ting opp/ned fra loftet. Jeg ønsker pristilbud på vindeltrapp og arbeid. Pris på vindeltrapp bør matche priser på Bauhaus ol.

Med forbehold om byggesøknad og behandlingstid til dette, er det ønskelig at arbeidet starter så snart som mulig etter 15. november og kan gjennomføres i løpet av en uke eller to.

Vedlegg 1: Fasade sør/øst, der 2 vinduer i annen etasje ønskes byttet (tverrvegg øst). På samme bilde vises veranda på sørveggen, der vannbord ønskes skiftet
Vedlegg 2: Tegning av fasade vest, der nytt loftsvindu er tegnet inn.
Vedlegg 3: Bilde av loftsstige som ønskes erstattet av vindeltrapp.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Snekker
    • - Veranda/Balkong
    • - Vindu og dør

Vedlegg

Jobben ble utført av:

JAN IVAR NYGAARD

Solid arbeid fra begynnelse til utført arbeid. Kan anbefales. Oversiktlig tilbud, med spesifiserte priser for materiale og jobb. Jobben ble startet opp og avsluttet iht. avtale, med god dialog underveis og forslag til løsninger underveis. Jeg kan ikke vurdere det faglige arbeidet som sådan, men sluttresultatet ser veldig bra ut og er meget pent utført. Jeg vil engasjere Jan Ivar Nygaard på nytt hvis det blir aktuelt igjen.
Evaluering:
Bernt, Oslo 6 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb