Jobb-id: 1769952, Registrert: 4.10.2017

Utvide kjellervindu + male kjøkkeninnredning

1262 Oslo

Det er to forskjellige jobber i boligen vår:
1) Vi har en peisestue i kjelleren, der det er et smalt kjellervindu (ca. 30cm høyt). Vi ønsker å sette inn et nytt vindu som er 50 cm høyt for å få godkjent rømningsvei. Lyskassen utenfor vinduet må utvides litt, både i dybde og i lengde ut fra husveggen. Rundt nåværende lyskasse er det verandagulv av tre, og dette må sages til/endres litt for å gjøre lyskassen større. (Veggen som kjellervinduet sitter i er en murvegg, med isolasjon og trepanel på innsiden.)
2) Vi har en kjøkkeninnredning som er hvit, med noen brune områder. Vi ønsker at alt som er brunt males hvitt. Det som skal males hvitt er en del lister og ca. 2 kvadratmeter flater. Dessuten ønsker vi å male kjøkkenbenkene grå - kjøkkenbenkene er til sammen ca. 4,6 meter lange, og ca. 61 cm brede (og det er nedfelt vask og stekeplater i den ene kjøkkenbenken).

Jobbtyper

  • Malertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Murmester Per Andersen AS

Disse folka gjorde en bra jobb, vi er godt fornøyde med jobben :-). Jobben gikk ut på å erstatte et lite kjellervindu med et større kjellervindu (stort nok til å kunne være rømningsvei), samt å lage en større lysgrav utenfor vinduet. En dag byttet de ut vinduet (samt spikret opp nye hvite lister rundt vinduet), og en annen dag (litt senere) utvidet de lysgraven. Prisen var også akseptabel. Anbefales hvis du skal ha lignende arbeid utført :-).
Evaluering:
Birger, Oslo 10 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb