Jobben ble utført på Mittanbud

3 stk 16A kurser og jordfeilbryter

2 stk 16A kurs med sikring og to dobbelkontakter innendørs. Anslått kabellengde pr kurs er 7 meter. Kabelgjennomføring gjennom en innvendig vegg. 1 stk 16A kurs med sikring til varmepumpe utvendig med utendørs dobbelkontakt. Kabellengde ca. 15 meter. Kabelgjennomføring i en platekledd vegg og en leca-vegg innvendig og yttervegg. Yttervegg av stender og panel med 10 cm isolasjon. Alternativt kan kabel legges utvendig med gjennomføring i lecamur + ca. 10 cm utlektet og isolert vegg. 1 jordfeilbryter montert i sikringsskap. Huset er bygd i 1979 og sikringsskapet er fra byggeår med skrusikringer.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. okt 2017, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av Elektrikern Bodø AS i Bodø

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Elektrikern Bodø AS for å utføre jobben

Elektrikern Bodø AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

3 stk 16A kurser og jordfeilbryter

Elektrikern Bodø hadde lavest pris av de som ga tilbud. Det var kort tid å vente før de kunne utføre jobben og oppdraget ble gjennomført raskt og til avtalt pris. Jeg kommer til å bruke dem igjen neste gang jeg trenger elektriker.

Skrevet av Viggo

nov., 2017

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste