Jobben ble utført på Mittanbud

Maling av deler av leiligheten i enebolig.

I forbindelse med ny leietaker i kjeller skal jeg male de vegger som er stygge. Innflytting er 1. november, så maling utført på tirsdag 31. okt. er ønskelig. På murveggene er det brukt diffusjonsåpen silikatmaling. Flere steder er det saltutslag, og her må jeg vel male ned hele vegger / flater. Ta kontakt for en kjapp visning.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 26. okt 2017, under kategorien Malingog ble utført av NORGES FACILITY SERVICES AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte NORGES FACILITY SERVICES AS for å utføre jobben

NORGES FACILITY SERVICES AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Maling av deler av leiligheten i enebolig.

De var raske med å følge opp jobben, helt fra kontakt og befaring, til tilbud og utførelse. God og rask kommunikasjon! Og de leverte etter avtale, De sendte to menn for å rekke å bli ferdig med malejobben når jeg ønsket innenfor en kort avsatt tid. Malejobben ble utført akkurat som avtalt og med pent resultat og null søl! Kan anbefales!!

Skrevet av Paul

nov., 2017

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste