Jobben ble utført på Mittanbud

Isolering av ventilasjonskanaler på loft

Vi driver for øyeblikket og monterer ventilasjonsanlegg som ligger på et kaldloft. Bjelkelaget under kanalene er uisolert og åpent så derfor er det god tilkomst fra undersiden. Det er derfor ønskelig å få isolert dette med 100mm (mulig det må legges 50mm noen steder pga plass) isolasjon som er beregnet for ventilasjonskanaler for å sikre varmetap med mer. Dimensjonene som er lagt er Ø125 og Ø160 med noen sirkulære lydfeller. Det er viktig at det benyttes isolasjon som er beregnet for ventilasjonskanaler som for eksempel GLAVA LAMELLMATTE eller Glava CLIMCOVER Tube Alu2. Produsentens monteringsanvisning må følges. Ønsker pris for arbeidene enten per meter ferdig isolert kanal inkludert materialer og oppmøte, eventuelt en timespris og medgått materiell. Timesprisen skal gjelde fra oppmøte på arbeidsplassen på Slependen i Bærum.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 6. nov 2017, under kategorien Isolasjon, Drenering/Isolering, Snekker og Varme, termofotografering, ventilasjon og kjølingog ble utført av ADAMS ISOLERING AS i Bærum

Website logo

Kunden valgte ADAMS ISOLERING AS for å utføre jobben

ADAMS ISOLERING AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Isolering av ventilasjonskanaler på loft

Flinke folk som utførte isolering av kanaler på kaldloft.

Skrevet av Lars

nov., 2019

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste