Jobben ble utført på Mittanbud

Ønsker tilbud på konstruksjon av bad på loft

Vi ønsker tilbud på nytt bad på et loft i et hus fra 1930. Vi ser for oss et bad som er enkelt, men med sveiset membran og varmekabler. Alt av riving i forkant gjør jeg selv slik at det er enkel tilgang til strukturen. Vi ønsker dusj over badekar. Jeg vil selv stå for montering av inventar, i den grad det er mulig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 6. nov 2017, under kategorien Helrenovering av bad, Varmekabler, Entreprenører, Elektrikertjenester og Rørleggerog ble utført av LOMUNDAL BYGG AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte LOMUNDAL BYGG AS for å utføre jobben

LOMUNDAL BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Ønsker tilbud på konstruksjon av bad på loft

Vi benyttet oss av Lomundal Bygg, med Amund Nordal som prosjektleder, da vi pusset opp deler av et loft og konstruerte et nytt bad i et hus fra 1930-tallet. Dette loftet var en salig blanding av gammelt og nytt, noe som kunne vært en utfordring. I tillegg ga tegningene ikke alltid tydelig informasjon om hvordan ting skulle gjøres. Vi syntes Lomundal Bygg taklet dette på en svært god måte. De var fleksible når vi ønsket nye eller andre løsninger (ofte på kort tid) og kom med gode råd underveis. Samarbeid med rørlegger og elektriker virket veldig bra. Vi hadde ingen tilfeller av kommunikasjonsproblemer, ansvarsfrasigelser eller liknende. Vi anbefaler derfor Lomundal Bygg til andre prosjekter.

Skrevet av Tord

jan., 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste