Jobben ble utført på Mittanbud

Sparkling og maling, nytt gulv, utvide gang og bygge hems

Dette oppdraget er delt opp i flere deler hvor hver enkelt del prises hver for seg. Og det skal fremkomme hva som er arbeidskostnad og hva som er materialkostnad. Det vil dessverre ikke mulighet for å besiktige huset. Så derfor er det lov å ta visse forbehold og hvilke forbehold dere tar må fremkomme tydelig. Det vil ikke være møbler i huset når oppussingen skal foregå. Ved spørsmål ta kontakt på tlf etter kl 19 på hverdager. Ring når som helst i helger. 1. Sparkle og male alle vegger Vi ser det som den beste muligheten å bli kvitt strietapet å sparkle over. Det er også vurdert å sette inn smartpanel (av glatt type). Hensikten med hele jobbene er å lage alle vegger helt glatte. Entreprenør står fritt til å velge fremgangsmåte så lenge resultatet blir bra. Prisen oppgis inkl materiale og per etasje. Boder holdes utenfor. Vi velger farger på vegger når vi har valgt leverandør. 2. Åpne trapp I dag er det «vegger» på trappene, vi ønsker det skal bli mer åpent. Slik som bildet viser. Det kan gjerne prises til å bli tilsvarende som på bildet. 3. Legge nytt gulv i alle rom Vi ønsker slitesterke gulv som tåler at barn leker. Legg gjerne opp til flere alternativer. Boder og walk-in closet holdes utenfor, 4. Utvide gang Gangen i første etasje ønsker vi skal bli ca. dobbelt så stor som den er i dag. Ta høyde for enkle fliser på gulv og helt glatte vegger. 5. Hems på et av soverommene Det er et skap i høyre hjørnet på soverommet, dette må tas bort. Det bygges i tillegg en hems slik som på bildet. Høyde og mål blir definert når leverandør er valgt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. nov 2017, under kategorien Snekker, Maling, Tregulv, Sparkling, Vegg, gulv og innertak, Tapetsering, Tretrapp og Flislegging i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste