Jobben ble utført på Mittanbud

Oppføring av nytt rom i leilighet og utbedring av strøm

-Lage åpning i vegg mellom gang og kjøkken -Flytte lettvegg på 2 meter. -Rive lettvegg på 1.5 meter og 0.7 meter -Bygge opp lettvegg på 2.15 meter -Rive gulv på 17.5 kvadratmeter -Legge gulv på ca. 17.5 kvadratmeter -Legge om forbrukskurser til strøm. -2 nye stikkontakter. -Nytt punkt i taket for belysning med dimmer. -Sparkle og male nye vegger og overganger til eksisterende vegger. -Fikse jordfeilvarsler. -Montere 7 jordede stikkontakter som nå ikke er jordet. -Trekke jordingskabel, usikkert hvor langt. -Det forutsettes håndtering av avfall og tildekning. -Det ønskes spesifisert fastpris. -Kun seriøse henvendelser.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. jan 2018, under kategorien Snekker, Elektrikertjenester, Riving av murvegg, Vegg, gulv og innertak, Maling og Sparklingog ble utført av CITY DEKORASJON AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte CITY DEKORASJON AS for å utføre jobben

CITY DEKORASJON AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppføring av nytt rom i leilighet og utbedring av strøm

Jeg valgte City dekorasjon på grunn av tilbakemeldinger og god pris. De har utført jobben effektivt og med innspill og god kommunikasjon med Mehmet. De rev og satt opp nye vegger, så leiligheten fikk ett ekstra soverom, fikset det elektriske etter eltilsyn, sparklet og grunnet og fjernet gulv. Jeg ble veldig fornøyd med resultat og vil benytte dem ved senere behov!

Skrevet av Kjetil

mai, 2018

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste