Jobben ble utført på Mittanbud

2 yttervegger trenger isolasjon og nytt panel.

1.)En vegg er tømmervegg med tak-utspring. Denne veggen trenger isolasjon og panel. Tak-utstpring/ hems mangler netting mot dyr og at det lages en bunn med åpninger for luft mellom treverket. 2.) Denne veggen er bindingsverk. Panel må rives for å lage nytt reisverk, isolasjon og legges nytt panel.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. jan 2018, under kategorien Snekkerog ble utført av Lauritsen Vaktmester Og Håndtverktjenester i Ringerike

Kunden valgte Lauritsen Vaktmester Og Håndtverktjenester for å utføre jobben

Lauritsen Vaktmester Og Håndtverktjenester har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

2 yttervegger trenger isolasjon og nytt panel.

Per Lauritsen har gjort en god jobb for meg tidligere. Det var derfor gledelig at han kunne påta seg denne jobben. Jeg er like fornøyd nå som sist. Han har fått mer jobb av meg, baderommet inne når han er ferdig med mer arbeid ute. Per Lauritsen jobber raskt, selvstendig og er rimelig. Han har solid, allsidig faglig kunnskap, er pålitelig, holder orden og har system. Kullegrader skremmer ikke han. Sist, men ikke minst, Per har god og lun humor.

Skrevet av Ragnhild

feb., 2018

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste