Jobb-id: 1861258, Registrert: 19.02.2018

Montere ny baderomsinnredning

0554 Oslo

Trenger hjelp til å montere ny baderomsinnredning. Den nye er montert og står klar til å erstatte den gamle. Vask skal flyttes ca 1m, så her trenger jeg forhåpentligvis bare forlengelse av rørene som allerede ligger til den gamle ettersom alt blir usynlig bak/inne i den nye innredningen. Må kanskje skjære den ca 10cm av den nye med en stikksag så rørene får plass. Alt står som sagt klart så dette skal være en rask jobb. Vil også at dere ser på om det er mulig og øke trykker på vannet i dusjen når dere er innom.

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Vann og avløp
  • Maskinentreprenører

    • - Vann og avløp
  • Rørleggertjenester

Vedlegg

Jobben ble utført av:

VVS SPEKTRUM AS

Kom samme dag og utførte jobben eksemplarisk. Hadde med seg alt som var nødvendig av utstyr og mer. God kommunikasjon underveis, hyggelig og effektivt arbeid. Han tok seg også tid til å hjelpe meg med å legge silikon i dusjen og sjekke vanntrykket uten ekstra kostnad. Kunne ikke valgt ett bedre firma for denne jobben. Prisen er ingenting å si på heller. Anbefales!
Evaluering:
Adrian, Oslo 11 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb