Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing av bolig

Oppussing av en full etasje i enebolig på Ganddal i Sandnes. Kort oversikt over hva som skal gjøres, men også mottakelig for forslag ved befaring: Skifte 15 vinduer (har bestilt nye av Nordan). 12 i første etasje, 3 i andre etasje. Renovering av stue på 50m2: Ny tapet eller pussing av vegger og påfølgende maling. Skifte takplater med enten gipsplater eller takplater. Skifte ut foldedør med vanlig dør. 4 soverom: Ny tapet eller pussing av vegger og påfølgende maling. Kjøkken: Montere ny benkeplate. Skifte takplater med enten gipsplater eller takplater. Diverse småting. Gjestetoalett: Nytt golv og nye vegger (plater eller tapet) Montere 3 nye toalett. Male vegger i gangene. Skifte alt av innvendige lister (golv, tak, vinduer, dører) Mulighet for maling av vegger og golv i diverse kjellerrom.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 15. jun 2011, under kategorien Vindu og dør, Finsnekring / Spesialarbeid, Vegg, gulv og innertak, Maling, Tapetsering og Sparklingog ble utført av ALEXANDER THE HANDYMAN ALEKSANDER KAROL LYSIAK i Sandnes

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ALEXANDER THE HANDYMAN ALEKSANDER KAROL LYSIAK for å utføre jobben

ALEXANDER THE HANDYMAN ALEKSANDER KAROL LYSIAK har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppussing av bolig

Alexander the Handyman har utført en kjempejobb for meg i sommer. Oppgaven var totaloppussing av et hus i løpet av 1 måned, fordi vi måtte ut fra huset vi solgte og inn i det som ble oppusset. De har skiftet alle vinduer, satt opp tynne gipsplater (rehabiliteringsplater) i hele stuen og flere soverom, og skiftet innvendige tak i de fleste rom. Sparkling, pussing og maling av alle rom er veldig bra gjort, ingen skjolder eller ujevnheter. Alexander har kommet med mange gode tips og løsninger underveis, og han har administrert jobben veldig bra. For å være effektive og spare tid, har han hatt fullmakt til å gjøre alle innkjøp på min byggekonto, og det har fungert perfekt. Han velger de beste materialer og får jobben gjort perfekt. Alexander estimerte et timeantall og pris på forhånd, og det stemte veldig bra med totalen vi endte opp på. Jeg kan anbefale firmaet på det varmeste, og jeg vil garantert benytte hans tjenester når vi skal pusse opp utvendig de neste årene. Idar Kvamme, Ganddal i Sandnes.

Skrevet av Idar

aug., 2011

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste