Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Påbygg Enebolig nytt tak, Ingolfsvei 6, 1385 Asker

Påbygg av første etasje, bytte av tak og takstoler. 100 km påbygg på 1etg, til råloft, for senere ferdigstilling. Har tegninger og er tidligere godkjent av kommunen. 1385 Asker: Fjerne tak, lage nytt høyere tak med mulighet for senere å innrede leilighet. Arbeid som trengs gitt pris på: (se tegninger) Montere stilasje rundt huset Rive tak med takpapp, takstoler og takrenner. Fjerning av dette. Dekke gulv med treplater i loftsleilighet Montere nye takstoler eller limdragere og kle dette med bord (takstoler eller limdrager prises utenom) Legge diffusjonsåpen papp, lekter for lufting, takplater og takrenner. (deler til dette prises utenom) Lage en gjennomgående skillevegg uten kledning eller isolasjon Lage en åpen terrasse mot bakside uten rekkverk. (Vann kan renne igjennom) Lage en gulvlukket terrasse på frontside uten rekkverk (vann kan ikke renne igjennom) Lage gavl-vegger på begge sider med åpning til dør og vindu, samt utvendig kle disse med liggende treværk. Lage en 1,5 meter bred utvendig trapp i trykk impregnert-treverk opp mot front terrasse (ikke med på tegning) Isolere loft og dekke med plast Opprydding Vi ber om at alt prises hvis mulig. Det kan senere bli aktuelt med innredning av loft med bad og kjøkken, to soverom. Dette prises senere.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 13. mar 2019, under kategorien Takoppløft/Ark og Taklegging/-Reparasjon i Asker

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste