Jobb-id: 1920885, Registrert: 23.04.2018

Tilkobling av gatebelysning utenfor sameie

2007 Kjeller

Det eksisterer i dag tre gatelys på stolper utenfor vårt sameie som tidligere har vært tilkoblet til nabobygget. Det må derfor trekkes ny kabel fra en av stolpene inn til vårt bygg og tilkobles vårt anlegg. Her må elektriker avgjøre om eksisterende kurs for utelys er kraftig nok, eventuelt om det må legges opp en ny separat kurs for dette med eget skumringsrelé. Dette er sikkert det mest ryddige. Selve armaturene er nylig byttet og skal være koblet til i hver stolpe, samt at alle stolpene allerede er koblet sammen. Totalt trekk for kabel er 60-70 meter.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

ELEKTROSERVICE AS

Kjappe, effektive, og serviceinnstilte fagfolk. De holdt oss kontinuerlig oppdatert under arbeidet. Selv om det tilkom noen utgifter pga. noe uforutsett fra vår side ble det ikke store kostnaden ekstra. Hyggelige og løsningsorienterte under planleggingen. Anbefales på det sterkeste, og skal definitivt brukes igjen. Full pott fra oss.
Evaluering:
Nils Sørensen 0 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb