Jobben ble utført på Mittanbud

Ettterkontroll av garasje, for endelig brukstillatelse

En 76m2 garasje oppført i 2014 trenger et ettersyn for innsending av papirer til endelig bruks tillatelse. Garasjen er godkjent oppført etter innsendt byggesøknad, men at garasjen er bygd etter tegning og konstruksjon er de siste papirer som trengs for godkjenning. Vedkommende entreprenør/bygningsingeniør som ønsker oppdraget for utferdigelse av FDV-dokumentasjon må inne ha de rette kvalifikasjoner for en slik dokumentasjon.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. jun 2018, under kategorien Bygge garasje og Entreprenørerog ble utført av Ingeniørfirma Jarle E.R. Skadberg AS i Kristiansand

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Ingeniørfirma Jarle E.R. Skadberg AS for å utføre jobben

Ingeniørfirma Jarle E.R. Skadberg AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Ettterkontroll av garasje, for endelig brukstillatelse

Et profesjonelt utført oppdrag. Kommunikasjonen foregikk upåklagelig, således også prikkfritt opprettholdelser av avtaler og avtalt pris for oppdraget. Arbeidet raskt med innsendingsoppgaven til beslutningsorgan, og det viktigste -det ble utstedt godkjent ferdigattest som foreligger. Kan trygt anbefale dette firma for slike oppdrag!

Skrevet av Tage

okt., 2018

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste