Jobb-id: 1940911, Registrert: 11.05.2018

Sliping og behandling av originale tregulv

0656 Oslo

Ønsker et uforpliktende tilbud med pris for sliping av originale tregulv og etterfølgende hvitpigmentert behandling som gjør gulvet mindre gult og mer lettstelt.

Det er tale om tre gulvflater i tre adskilte rom: En stue på ca 16,3 kvm, et soverom på ca 13,6 kvm og en gang på ca 10 kvm. Leiligheten ligger i andre etasje, men uten heis. Alle rommene vil være helt fri for møbler.

Jeg ønsker tre ulike pristilbud. Et for behandling av gulvet i alle de tre rommene, et for å bare behandle gulvet i stuen og soverommet og et for å bare behandle gulvet på soverommet. Jeg ønsker også å vite omtrent hvor lang tid arbeidet vil ta.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Gulvsliping
    • - Tregulv
Jobben ble utført av:

NORGULV SERVICE GOMES

Norgulv stilte opp på kort varsel, utførte arbeidet veldig effektivt og ga oss akkurat det resultatet vi ønsket! Vi ble enige om en fastpris som var langt rimeligere enn tilsvarende firmaer vi hadde vært i kontakt med, og på fakturaen var det ingen overraskelser. På toppen av det hele var de veldig hyggelige. Vi er altså veldig fornøyde!!
Evaluering:
Tiril Sandbekk 9 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb