Jobben ble utført på Mittanbud

Legging av ca 50 m2 belegningsstein

Ønskes pris på utlegging av settesand ca. 5cm (bærelag er allerede etablert, men trenger en runde med hoppetusse før oppstart settesand), setting av belegningsstein 13*20cm og randsone(20*20cm)(type asak relieff gråmix 6cm), fuging av stein. Arbeidene forventes håndtverksmessig utført. Hoppetusse skal brukes både før og etter setting av stein. Det skal legges elvestein lengs den ene siden av garasjen (for drening). Dette gjøres av oppdragsgiver selv, men det skal medtas tilpasning mot dette feltet. Det skal settes et punktsluk ( avløp rett ut i bærelaget, ikke tilkobling OV). Alt av verktøy og utstyr skal medbriges. I utgangspunktet tenker oppdragsgiver å levere materialer selv, men vil også vurdere tilbud ink materialer (isåfall må det skilles på arbeidskostnader og materialkostnader i tilbudet). Leggemønster ihht vedlagt bilde. Det er tenkte brukt halvsten der det er behov. Leggemønster ønskes diskutert før oppstart. Stiller gjerne til befaring om det er ønskelig. Oppgi gjerne antatt tidsforbruk og aktuelle arbeidstidspunkter.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. aug 2018, under kategorien Belegningssteinog ble utført av STEINPROFFEN ANDRZEJ DZIEWA i Nordre Follo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte STEINPROFFEN ANDRZEJ DZIEWA for å utføre jobben

STEINPROFFEN ANDRZEJ DZIEWA har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Legging av ca 50 m2 belegningsstein

Godt utført arbeide til en rimelig pris. Fornøyd med gjennomføringen. Kan anbefales til legging av belegningsstein.

Skrevet av Magnus

nov., 2018

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste