Jobben ble utført på Mittanbud

Tilbygg i leca, samt etterisolering og pussing av grunnmur

Skal drenere rundt huset. I den forbindelse ønsker jeg å etterisolere med grunnmursplater, som igjen må pusses over bakkenivå, Totalt 78 m2. Samtidig skal det oppføres ett tilbygg i leca (isoblokk), Tilbygget vil ha ett veggareal på 53 m2 - yttervegg skal pusses. Fleksibel oppstart, men helst fra august og utover høsten. Har byggetegninger fra arkitekt som kan ettersendes om nødvendig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 15. jun 2018, under kategorien Drenering/Isolering, Mur og betong og Grunnmur/Såleog ble utført av MASKINIMPORT AS i Drammen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte MASKINIMPORT AS for å utføre jobben

MASKINIMPORT AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Tilbygg i leca, samt etterisolering og pussing av grunnmur

Benyttet Maskinimport for oppsett av påbygg med en grunnflate på ca 100m2. Firmaet er benyttet til alt arbeid; utgraving, oppsett av thermomur, pussing av yttervegger etc .Valget på Maskinimport falt etter mange forsøk med større entreprenører, hvor dialogen og tilbudene var uoversiktlig og vanskelig å tolke. Maskinimport kom på befaring, ga ett tillitvekkende førsteinntrykk knyttet til kompetanse og forståelse av prosjektet. Tilbudet var ryddig mtp pris, hva tilbudet inkl. og ikke inkl. Denne ryddigheten har vedvart fra start til slutt -kombinert med svært god framdrift, dyktige arbeidere, god prosjektstyring og dialog underveis,så har dette vært en positiv opplevelse for oss som utbyggere.

Skrevet av Lars

juli, 2019

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste