Jobben ble utført på Mittanbud

Bygge bad i gammelt vaskerom

vaskerom og bod anno 1964 på ca 2,5 x 4,3 meter og 2,4 m takhøyde ønskes sammenslått og bygget om til bad, med alle nye innstallasjoner: dusjhjørne, badekar, vask, toalett, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder. Dagens to rom, som befinner seg i sokkeletasjen i et rekkehus, er adskilt med en lett panelvegg, som må rives. En langvegg er i mur (yttervegg mot grunn), og en kortvegg er i mur (mot nabo). De to andre veggene er i furupanel. Gulvet er i mur, med en 4-5 cm forhøyning der veggen mellom vaskerom og bod står (forhøyningen må fjernes). Det er original sluk i hjørnet, og eget avløp fra eksisterende toalett, som trolig kan brukes. Vanninntak med stoppekran ligger åpent tilgjengelig under himlingen. Det går idag to gamle avløpsrør fra badet i etasjen over rett ned gjennom rommet inntil veggen. I tillegg står halvparten av en murpipe inn i rommet. Dette ønskes skjult, hvis mulig. Riving av panelvegg på ca 2,5 meter, og bygging av ny vegg på ca 1 meter ønskes utført. I tillegg bytte av dør inn til rommet. Vi ønsker varmekabler, og flis i stort sett hele rommet (gulv og vegger), og innstallering av nevnte vvs-innstallasjoner. I tillegg bygging av ny himling for å skjule rør og montere ca 8 spotlamper og avtrekksvifte (det finnes en ventil i himlingen og et par på ytterveggen som trolig kan benyttes). I tillegg ønsker vi montert 3 doble stikkontakter. Arbeidet ønskes påbegynt 25. juli, eller så raskt som mulig etter denne datoen.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 6. jul 2011, under kategorien Flislegging, Helrenovering av bad, Rørlegger og Snekkerog ble utført av AS MAJETIC RØR OG BYGG i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte AS MAJETIC RØR OG BYGG for å utføre jobben

AS MAJETIC RØR OG BYGG har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Bygge bad i gammelt vaskerom

Veldig fornøyd med det som ser ut som godt håndtverk, til avtalt tid og pris. Underveis bestemte vi oss for å pusse opp to bad. Noen småting vi klaget på (skader i malingen ellers i huset osv) førte til at de kuttet regninga med noen tusenlapper.

Skrevet av Carl

nov., 2011

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste