Jobb-id: 2016743, Registrert: 5.08.2018

Fjerning av oljekamin og dagtank

5235 Rådal

Ønsker å fjerne oljekamin og dagtank. Det går kobberrør i gulv som må blindes av på begge sider. Vet ikke om det normale er å suge dette røret reint før det blindes av. Anlegget har ikke vært i bruk på en del år så aner ikke om det er rester av parafin igjen i røret. Eksosen fra anlegget går ut i husets pipe. Jeg har her tenkt å innstallere en rentbrennende ovn istedenfor. Firmaet som skal gjøre dette må være sertifisert for å gjøre slike typer oppdrag. Jeg må ha kvittering etter utført jobb. Oljekaminen frakter jeg vekk og får pant for selv. Jeg har ikke mulighet for å legge ut bilder nå men det kan dere få ved forespørsel.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

FANA VARME & SKORSTEINSERVICE

Fikk installert Dovre 40 cb inni nisje. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Før arbeidet begynte var jeg litt usikker på hva løsning jeg skulle gå for. Trond fra Fana varme kom med en god del forslag og jeg endte på en Dovre 40 cb. Godt fornøyd med arbeid og pris
Evaluering:
Tor-erik Borlaug 12 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb