Jobb-id: 2040386, Registrert: 28.08.2018

Lett oppussing + maling av lite bad.

5052 Bergen

Vi har et lite bad på ca. 4kvm, ca 2,5m takhøyde. Der står det et toalett, et badekar som er fliset inn og det henger en varmtvannstank på veggen. Det er dør og standard stort vindu.
Badet er gammelt (fra 50-tallet), og flisene er lagt av tidligere huseier (ikke profesjonelt).

Ønsket vårt er en lett renovering som inkluderer maling av tak, vinduskarm, dør og dørkarm, samt riktig teknikk for maling av alle flisene på veggene og rundt badekaret. Det er også behov for litt sparkling av både tak og vegg før maling. Vi er åpne for evt. andre forslag, men ønsker ikke full renovering.

Jobbtyper

  • Malertjenester

Vedlegg

Jobben ble utført av:

MARY COMPANY BYGG MARINELA ALUCANITEI

Marys Company gjorde en god jobb hos oss som besto av å renovere et lite bad med flislegging av vegg og gulv, malerarbeid og installasjon av nytt hengetoalett. I tillegg hjalp de oss med noe listearbeid rundt ytterdøren. Arbeiderne var veldig hyggelig og gjorde jobben innenfor den tiden som var avtalt. Ryddet godt etter seg. Meget overkommelig pris. Kommunikasjon på engelsk fungerte OK. Vi er veldig fornøyd.
Evaluering:
Veronica Berle 0 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb