Jobben ble utført på Mittanbud

Bytte dobbel verandadør

Har en dobbel verandadør fra 1987 som må byttes, da åpne/lukkesystemet er på vei til å svikte. Jobben består i å ta ut den gamle døra, og sette inn den nye døra. Jeg leverer selv døra til gjenvinningstasjonen. Døra er på bakkeplan, og ny dør er båret på plass. Trenger hjelp da min kone er nyoperert, og jobben er for tung for meg alene.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 25. sep 2018, under kategorien Snekkerog ble utført av DS BYGG AS i Eidsvoll

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte DS BYGG AS for å utføre jobben

DS BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Bytte dobbel verandadør

Ansvarlig leder tok kontakt fredag 19.10, kom på befaring søndag 21.10 sammen med noen av håndverkerne som evt skulle gjennomføre arbeidet. Fikk pristilbud samme ettermiddag, samt avtale om at de skulle komme tirsdag 23.10 kl.08.00. Kommer til avtalt tid på tirsdag, er superprofesjonelle hele veien gjennom, og gjør det lille ekstra som man kanskje ikke regner med blir gjort. I dette tilfelle var det en 7cm glippe mellom døra og første verandaplank. (den var der før oppdraget ble gitt også), men den tok de å fikset i samme slengen. Anbefales på det sterkeste. Endelig en håndverker som kommer til avtalt tid, gjør en glimrende jobb og gjør det lille ekstra som gjør at opplevelsen blir litt mer enn forventet.

Skrevet av Stein

okt., 2018

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste