Jobb-id: 2064882, Registrert: 25.09.2018

Bytte dobbel verandadør

2080 Eidsvoll

Har en dobbel verandadør fra 1987 som må byttes, da åpne/lukkesystemet er på vei til å svikte. Jobben består i å ta ut den gamle døra, og sette inn den nye døra.
Jeg leverer selv døra til gjenvinningstasjonen. Døra er på bakkeplan, og ny dør er båret på plass. Trenger hjelp da min kone er nyoperert, og jobben er for tung for meg alene.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Jobben ble utført av:

DS BYGG AS

Ansvarlig leder tok kontakt fredag 19.10, kom på befaring søndag 21.10 sammen med noen av håndverkerne som evt skulle gjennomføre arbeidet. Fikk pristilbud samme ettermiddag, samt avtale om at de skulle komme tirsdag 23.10 kl.08.00. Kommer til avtalt tid på tirsdag, er superprofesjonelle hele veien gjennom, og gjør det lille ekstra som man kanskje ikke regner med blir gjort. I dette tilfelle var det en 7cm glippe mellom døra og første verandaplank. (den var der før oppdraget ble gitt også), men den tok de å fikset i samme slengen. Anbefales på det sterkeste. Endelig en håndverker som kommer til avtalt tid, gjør en glimrende jobb og gjør det lille ekstra som gjør at opplevelsen blir litt mer enn forventet.
Evaluering:
Stein, Eidsvoll 3 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb