Jobben ble utført på Mittanbud

Nettportal for sportslig rammeverk - fotballklubb

KORT OM PROSJEKTET: Mål om å utvikle et sportslig rammeverk for fotballklubben som skal: - sikre en rød tråd i sportslig opplegg i klubben – eliminere tilfeldigheter i hvordan opplegget er fra årgang til årgang - sikre at aktiviteten på årgangene preges av klubbens verdier - og måte å drive klubb på - være en rettesnor, støtte og hjelp til de mange frivillige rundt lagene – både trenere og ledere Følgende må være mulig (ikke en fullstendig liste p.t.): • Ha mulighet til nedlastbare filer: word, excel, ppt, pdf. • God søkefunksjon på tvers av innhold • Embedde video • Må fungere på alle plattformer – pc/mac, nettbrett, mobil • Innlogg til siden (p.t. ikke avklart om det er ønskelig) Kan være aktuelt: • Diskusjonsforum • Chat Det er utviklet en foreløpig kravspek for prosjektet. Ønske om ferdigstillelse innen 1. desember. Foretrekkes samarbeidspartner som har base i Oslo.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. okt 2018, under kategorien Nettsideog ble utført av HORN MEDIA GROUP AS i Oslo

Website logo

Kunden valgte HORN MEDIA GROUP AS for å utføre jobben

HORN MEDIA GROUP AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Nettportal for sportslig rammeverk - fotballklubb

Effektiv, fleksibel, tilgjengelig - og svært imøtekommende aktør med tanke på finne fram til en løsning som passet oss.

Skrevet av Halvor

okt., 2018

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste