Jobb-id: 2105739, Registrert: 18.11.2018

Nytt bad 10m2

5104 Eidsvåg i åsane

Hei, trenger en fastpris på å gjøre badet vårt delvis ferdig. Idag er det et betong rom, som har fungert som vaskerom. Det jeg er ute etter er rørleggerarbeid elektriker arbeid, det vil si gulvvarme, spotter, div. stikk osv. Trenger også å rommet våtroms godkjent slik at det bare trengs å legge flis og montere servanter.

Jobbtyper

Vedlegg

Vi skulle pusse opp et kjellerrom som hadde fungert som vaskerom fra husets byggeår. Erik Bastiansen VVS var tidlig ute med tilbud om befaring og var raskt ute med pris ift. andre fagfolk. Under befaringen opptrådte Erik grundig og kompetent, som gjorde at valget naturligvis falt på han. Han var også svært opptatt av at vi skulle få det resultatet som vi hadde ønsket oss i forkant. Det som vi synes var spesielt bra, var fagkompetansen, kommunikasjonen,evnen til å se muligheter, komme med forslag til gode løsninger, godt humør og effektiviteten i Bastiansen VVS firmaet. Vi er svært fornøyd med Bastiansen VVS, og kan anbefale dette firmaet på det varmeste.
Evaluering:
Thomas Myhre 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb