Jobb-id: 2118976, Registrert: 10.12.2018

Installasjon av varmepumpe

1532 Moss

Vi ønsker tilbud på varmepumpe for enebolig med 3 etasjer.

Vi trenger innerdeler i 1. og 2. etasje, muligens også i kjelleren. Flere plasseringer mulig innomhus, alle med enkle gjennomføringer via ventilasjonskanal og lett tilgang på strøm.

Ytterdelene kan plasseres på rekke under terrasse og både skrus fast i grunnmur, eller settes på bakken med fast underlag. Egen kurs monteres for strømtilførsel og føres frem til monteringspunkt.

Innerdelene vurderes kasset inn, tar gjerne mot innspill om hvordan slike kasser bør utformes for å ikke påvirke effekten eller garantien.

Jobbtyper

  • VVS og kjøling

    • - Varmepumpe
Moss Varmepumpeinstallasjon ga det beste tilbudet, var best på å følge opp, og var ryddige i all sin kommunikasjon. De var også den eneste tilbyderen som kunne ta hånd om kjerneboring, slik at vi fikk en «alt inkludert»-pakke. Begge varmepumpene ble installert på én dag, kort tid etter at vi bestilte. Vi krever arbeide av høy teknisk og estetisk kvalitet. Moss varmepumpeinstallasjon leverte over forventning også her, og vi anbefaler dem på det varmeste.
Evaluering:
Fredrik, Moss 9 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb