Jobben ble utført på Mittanbud

Påbygg hytte Stugudal

Påbygg hytte i to etasjer i 6" bindingsverk. Grunnflate påbygg 24 m2 (48 m2 tilsammen). Rundtømmerstokker som bæring i tak, Gulv begge etasjer med gulvspon. 6" rundtømmerpanel utvendig. Ønskes bygd ferdig utvendig med takrenner og nedløp og ferdig for torv på tak. Alt innvendig (utenom gulv) gjøres av tiltakshaver. Vinduer skaffes av tiltakshaver, skal bytte vinduer i hele hytta. Eksisterende bygg er 6" tømmerkasse som er utforet/isolert 1" utvendig og kledd med 6" rundtømmerpanel. Grunnarbeid er gjort og ringmur satt opp + to støtter for tversgående 8" drager under gulvbjelker. Tiltaket er godkjent av Tydal kommune med byggherre som ansvarlig for tiltaket. Ønsket oppstart 1. mai 2019, evt. tidligere hvis vær og føre tillater det.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. des 2018, under kategorien Snekker og Entreprenørerog ble utført av TØMRERMESTER A. BORGOS AS i Tydal

Kunden valgte TØMRERMESTER A. BORGOS AS for å utføre jobben

TØMRERMESTER A. BORGOS AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Påbygg hytte Stugudal

Meget dyktige håndverkere med stor yrkesstolthet.

Skrevet av Christian

jan., 2019

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste