Jobben ble utført på Mittanbud

Montering av hjemmelader

Liten oppdatering: Jeg har nå kjøpt Tesla Wall Connector, så det er den som skal monteres. Jeg vil gjerne også ha montert et par vanlige uttak på veggen i samme slengen. Det er ca 10 meter fra elskap til der laderen monteres (fra skap til yttervegg og ned fra andre etasje). Jeg har en Tesla Model X som må lades på plassen foran huset. Jeg har relativt nytt elektrisk anlegg (se bilde) med jordfeilbryter, men trenger å føre ledning ned og ut samt montere hjemmelader. Inntaket til huset ble oppgradert samtidig, uten at jeg vet noe mer enn det. Jeg vil gjerne ha råd om hvilken lader det er lurt å anskaffe. Skjønner det kan være greit å ha en Type2 så gjester eventuelt kan koble seg til, mens Teslas egen boks kan være rimeligere å sette opp og er enklere i bruk i hverdagen. Jeg planlegger å kjøpe hjemmeladeren selv. Med mindre noen skulle ha et godt tilbud sammen med montering, da.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. feb 2019, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av Welhaven Rør og Elektro AS i Bærum

Kunden valgte Welhaven Rør og Elektro AS for å utføre jobben

Welhaven Rør og Elektro AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Montering av hjemmelader

Raske, hyggelige, smidige og proffe.

Skrevet av Jens

feb., 2019

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste