Jobben ble utført på Mittanbud

Felling av to furutrær

Ønsker tilbud på fjerning av to furutrær med bortkjøring. Ønsker tilbud med og uten stubbefres. Det er mulig å kjøre nesten helt bort til trærne. Høyde ca 15m (?).

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 7. apr 2019, under kategorien Trefelling/Stubbefresingog ble utført av ARBORIST COMPAGNIE AS i Bærum

Kunden valgte ARBORIST COMPAGNIE AS for å utføre jobben

ARBORIST COMPAGNIE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Felling av to furutrær

Jeg kan ikke få fullrost Arborist Compagnie nok. Helt befaring var det tydelig at dette er skikkelige fagfolk med kunnskap og kjærlighet for det arbeidet de utfører. Vi fikk gode faglige råd og arbeidet ble utført som avtalt. Sikkerheten under veis var helt tydelig en viktig prioritet. Da arbeidet var utført tok de med seg alt av kvist og avfall, inkludert hageavfall vi hadde liggende fra før. Opprydningsarbeidet var det som imponerte meg mest, det er ikke mulig å se at det har stått trær i hagen, alt av kvist og kongler er borte og hagen var klar til bruk igjen uten innsats fra vår side. Jeg kommer til å anbefale dere til alle jeg kjenner og vil definitivt bruke dere igjen ved behov.

Skrevet av Cathrine

april, 2019

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste