Jobb-id: 2225032, Registrert: 2.05.2019

Oppussing av 3 kjellere (vi leter fortsatt etter entreprenør!)

0950 Oslo

Vi har et rekkehus med en kjeller som er felles med 2 andre hus i rekken vår, med tilgang gjennom en trapp utenfor husrekken. Vi ønsker å endre løsningen, slik at hvert hus får tilgang til sin egen del av kjelleren i stedet. Det vil innebære:
1) å åpne opp i 2 bærende murvegger mellom de indre kjellere i hver hus og den felles ytrekjelleren (den tredje murvegg er allerede åpnet)
2) å sette dører i disse åpningene (eller en fin åpning med en karm)
3) å stenge de nåværende åpningene mellom de 3 delene av ytrekjelleren.
4) (kan gjøres separat) å omfordele vannrørene i ytrekjelleren slik at 2 av husene får eget hagekran
5) (kan gjøres separat) å koble strømledningene i ytrekjelleren til sikringsskapene i hvert hus (akkurat nå er strømledningene der koblet til en felles strømmåler)


Se tegninger i vedlegg.

Jobbtyper

  • Mur og betong

  • Riving, pigging, og betonsaging

    • - Riving av murvegg
  • Rørleggertjenester

Vedlegg

Jobben ble utført av:

NORGES ENTREPRENØR AS

Veldig grundig arbeid som vanlig! Arbeidet besto i hovedsak av 1) etterisolering av kjelleren vår (samt kjellertrap), 2) sette opp veggpanel rund hele kjelleren og laminat på gulv, 3) sette opp ny hagekran (og vannrør), og 4) strømledninger, stikkontakter og lyspunkter i kjelleren og 5) to nye vinduer. Kjelleren vår ser veldig bra ut, og vi er veldig fornøyd med sluttresultatet.
Evaluering:
Pierre Lison 6 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb