Jobben ble utført på Mittanbud

Maling av enebolig i to etasjer og kjeller med grunnflate 120m2

Trenger hjelp til å vaske og male en enebolig med grunnflate 120m2 (kjeller + to etasjer). Vask må skje først, så må veggen tørke i 14 dager før maling kan skje.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. jul 2019, under kategorien Malingog ble utført av NORGES BYGG VEST AS i Færder

Kunden valgte NORGES BYGG VEST AS for å utføre jobben

NORGES BYGG VEST AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Maling av enebolig i to etasjer og kjeller med grunnflate 120m2

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Norges Bygg Vest AS. De møtte opp med en person som vasket huset på en dag. Deretter lot de det tørke i to uker. De kom tilbake og malte to strøk på både vinduskarmer og vegg og hjalp til med å bytte ut ett rottent panelbord. Arbeidet ble pent utført, og de ryddet fint opp etter seg. De dagene det var meldt regn ventet de med å male. Tror prisen er av de de bedre da jeg fikk noen andre høyere tilbud, men det skal sies at en del andre regner inn leie av stillas i jobben noe Norges Bygg ikke brukte. Sikkerheten for arbeiderne er nok derfor noe høyere hos disse andre selskapene.

Skrevet av Terje

juli, 2019

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste