Jobben ble utført på Mittanbud

Fjerne en halv-vegg, helsparkling av vegger, maling og legging av nytt gulv

Hei, Jeg skal flytte inn en ny leilighet på 30 kvadrat meter. Før jeg flytter inn vil jeg veldig gjerne ha den pusset opp på både soverom og stue. Halve veggen mellom gangen og kjøkkenet vil jeg veldig gjerne rive for å åpne opp litt. Veggene i stuen trenger sparkling (målene 4,70m, 2,50m denne veggen har et vindu, og 2.90 m) og på soverommet trenger veggene også sparkling(mål 2,90m X 2,40m). fjerning av parkett og legging av nytt laminat trengs også i både stue og sove rom. Det er også behov for eventuelt legging av fliser i gangen. Befaring er ikke mulig før jeg får nøkklene på 10 september, men mer informasjon er tilgjengelig. Jeg er mest ute etter et estimat.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 30. jul 2019, under kategorien Snekker, Maling, Sparkling, Flislegging og Riving av byggog ble utført av OPTIMA AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte OPTIMA AS for å utføre jobben

OPTIMA AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Fjerne en halv-vegg, helsparkling av vegger, maling og legging av nytt gulv

Jeg brukte Lier Bygg Og RenoveringAS da jeg skulle pusse opp leiligheten min på Carl Berner. De hel oppusset badet mitt, malte sparklet veggene og tak, la nytt gulv og installerte spotter i stuen! Har ingen dårlige ord om guttene som jobber for Lier Bygg. Imran er veldig flink til å svare så for han kan og er veldig veldig imøtekommende! Han og de han jobber med er utrolig presis og dyktige. Jobben ble gjort bedre enn jeg forventet! Anbefaler dette selskapet på det sterkeste og kommer til P bruke dem neste gang jeg trenger noen ! Tusen takk for ekstremt bra arbeid !

Skrevet av Ileen

des., 2019

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste